Read the reviews here

Schrijf een beoordeling

Rust en ruimte

Rated 5 out of 5
June 10, 2023

Wat een heerlijke week hebben we gehad bij Elly en Paul. Zó gastvrij. Het huisje is top en wat een mooie omgeving. Heerlijk gefietst, gewandeld en mooie plaatsjes bekeken. En wat een mooie zonsondergang. Een grote aanrader!!

Tom en Bianca

Perfecte B&B of vakantiewoning

Rated 5 out of 5
April 18, 2023

Paul en Elly zijn zeer gastvrije mensen, je voelt je gelijk thuis. Het huisje is compleet ingericht, niets ontbrak. Goede bedden en alles schoon

Jules Janssen

Wat een ontdekking!

Rated 5 out of 5
June 12, 2022

Dit is met recht een klein paradijsje. En het appartement is zo goed verzorgd met oog voor detail. Een heerlijke plek om tot rust te komen en genieten van de dingen. Paul en Elly’s liefde voor deze plek laat zich zien op allerlei manieren. Ze zijn een perfecte gastheer en gastvrouw. We komen graag nog een keer terug.

Nicole en Jacobus

Ontspanning & Gastvrij

Rated 5 out of 5
March 13, 2022

Samen met een vriendin genoten van Bed & Uitzicht. Eventjes er tussenuit in het heerlijke appartement. Super schoon en wat een gastvrijheid. Het was top!

Sandra

Prachtplek!

Rated 5 out of 5
October 4, 2021

Wij hebben genoten van een weekend in het appartement. Heerlijk vrij, luxe, en comfortabel. Ook mooi in de vroege herfst. Alles erop en eraan, en dan nog veel meer. Dank!

Corry en Jan

How was it? Tell us!