Read the reviews here

Schrijf een beoordeling

Augustus 2021

Rated 5 out of 5
August 8, 2021

Super fijne dagen gehad. Een heel appartement tot onze beschikking en aan alles is gedacht. Heerlijk uitwaaien op de dijk.

Herman en Hennie

Uitrusten icm genieten fraai uitzicht

Rated 5 out of 5
July 29, 2021

Zijn afgelopen 2 dgn bij Paul en Elly te gast geweest. We hebben uitstekend genoten van een gastvrij en gastvriendelijk verblijf. Omgeven door een fraaie tuin en dito uitzicht was het genieten, ook van alle rust en ruimte om ons heen.

Paul en Elly hebben hun best gedaan om het ons naar ons zin te maken, niets dan lof.

Hebben ook prettige gesprekken met elkaar gevoerd, iets wat ons enorm opgevallen was. Verzorging en idd eitjes uit eigen ren, t was prima verzorgd.

Wij kunnen het iedereen aanraden indien je van rust en ruimte houdt en van een fraai uitzicht wilt gaan genieten!

Judith & William

Genoten!

Rated 5 out of 5
July 12, 2021

Na een hartelijk welkom, kregen we een korte rondleiding door het verblijf. Dit is geen standaard vakantie huisje, aan alles is gedacht! Verse eitjes van de eigen kippen bij het boerenontbijt; bijkomen in een prachtig verzorgde tuin; genieten van de rust; op de fiets de mooie omgeving verkennen; enz

Wij hebben het heerlijk gehad! Dank je wel Paul en Elly!

Christine

Top B&B

Rated 5 out of 5
July 5, 2021

Wat was het fijn bij Bed en Uitzicht. Een gastvrije gastvrouw.

Een B & B om meerdere dagen te verblijven. Een smaakvol en met zorg ingerichte accommodatie. Je hebt een heel huis tot je beschikking. We voelden ons direct thuis. Een heerlijk bed. Een fijne rustige locatie. We komen vast een keer terug.

Hans en Loes

Heerlijk

Rated 5 out of 5
July 5, 2021

Bed & uitzicht doet zijn naam eer aan waar het het uitzicht betreft. Maar bij bed verwacht je een kamer maar je krijgt bij Bed & uitzicht een volwaardig appartement. Met apparte slaap- en badkamer. Het is dus zeker ook geschikt om meerdere dagen te verblijven. Je hebt je privé parkeerplaats en privé terras .

Wij werden zeer gastvrij ontvangen en het ontbrak ons aan niets. Er stond zelfs een fles wijn en zoutjes bij aankomst.

Het is zeker een aanrader!

Henk & Franka

How was it? Tell us!