Hier leest u de beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Wat een ontdekking!

Rated 5 out of 5
juni 12, 2022

Dit is met recht een klein paradijsje. En het appartement is zo goed verzorgd met oog voor detail. Een heerlijke plek om tot rust te komen en genieten van de dingen. Paul en Elly’s liefde voor deze plek laat zich zien op allerlei manieren. Ze zijn een perfecte gastheer en gastvrouw. We komen graag nog een keer terug.

Nicole en Jacobus

Ontspanning & Gastvrij

Rated 5 out of 5
maart 13, 2022

Samen met een vriendin genoten van Bed & Uitzicht. Eventjes er tussenuit in het heerlijke appartement. Super schoon en wat een gastvrijheid. Het was top!

Sandra

Prachtplek!

Rated 5 out of 5
oktober 4, 2021

Wij hebben genoten van een weekend in het appartement. Heerlijk vrij, luxe, en comfortabel. Ook mooi in de vroege herfst. Alles erop en eraan, en dan nog veel meer. Dank!

Corry en Jan

Uitmuntend

Rated 5 out of 5
september 10, 2021

Bed en uitzicht,het is nog veel meer dan dat.Fijn en schoon appartementje,alles wat je maar bedenken kan is er,Paul en Elly zijn twee gastvrije mensen en doen het met veel plezier.heerlijk ontbijt met zelf gemaakte jam en honing.mooie omgeving.ErLigt informatie over alles en nog wat.Na 1 dag leek het of wij er al een week waren.kortom voor herhaling vatbaar.

Leo en Ria

Prima!

Rated 5 out of 5
september 2, 2021

Wat een heerlijk lang weekend hebben we gehad in jullie Bed en Uitzicht, Paul en Elly!

Leuk om te zien en te horen hoe trots jullie op alles zijn. Alles prima geregeld.

Ga zo door.

Ron en Anja

Hoe was het? Vertel het ons!